Sips & Whispers


Een klassiek gedekte tafel trekt je aandacht. Op tafel is het een feest aan bloemen en glanzend wit porselein. Er is gedekt voor 5 personen. Maar voor wie? Wie neemt plaats aan tafel? Stoelen zijn er niet. Of.. is er misschien al plaatsgenomen? Vanaf het porselein trekken de ogen van 5 verschillende dames je aandacht. Jouw ogen glijden van porselein naar bloemen, stellen zich langzaam scherp. Beelden verschijnen. Kleine verhalen ontvouwen zich, geven een glimp van het leven van 5 bijzondere dames.


Sips & Whispers is een expositie over de band tussen vriendinnen waarbij geïllustreerd tafelwaar en herinneringsbloemen de verschillende karakters, verhalen en onderlinge relaties binnen de groep laten zien.



Wij, Miranda en Celinda, zijn beiden toegepast kunstenaar. Beiden hebben we, geheel op eigen wijze, een passie voor het creëren kleine verhalen geïnspireerd op beelden uit het verleden. Deze overeenkomst bracht ons ertoe samen een verhaal te brengen waar ons werk zich op een bijzondere manier verweeft en versterkt. Het is onze droom dit verhaal te presenteren.